A tudatosság a pénzügyekben és a befektetésben is kifizetődő.

Az OTP Tartós Befektetési Értékpapírszámla (TBÉSZ) középhosszú távú, rugalmas megtakarítási lehetőségeket kínál. A TBÉSZ számládon kockázatvállalási hajlandóságodhoz leginkább illeszkedő értékpapírokat kezelhetsz.

A Tartós Befektetési Értékpapírszámla-promóciónk lezárult.

A garantált ajándékra jogosult játékosokat megadott e-mail címükön értesítjük.

Hogyan lehet a tiéd az 5000 Ft értékű, utólagos pénzvisszatérítésre jogosító ajándékkupon*?

  1. Regisztrálj oldalunkon adataid megadásával!
  2. Nyiss új TBÉSZ számlát az OTP Bank valamennyi értékpapír-forgalmazó fiókjában, vagy hosszabbítsd meg meglévő számládat az OTPdirekt internetbanki és mobilalkalmazási, valamint telefonos banki szolgáltatásán keresztül 2019. december 31-ig. Ha az első 2000 között teljesíted a fenti feltételeket, utólagos pénzvisszatérítésre jogosító ajándékkupont kapsz, melyről e-mailben értesítünk.
  3. Aktiváld az utólagos pénzvisszatérítésre jogosító ajándékkuponod az OTPdirekt „Vásárlási kedvezmények” menüpontjában.
  4. Vásárolj min. 5000 Ft-ért a kijelölt partnereink egyikénél OTP bankkártyáddal 2020. február 1. és 2020. február 29. között, és érvényesítsd 5000 Ft értékű, utólagos pénzvisszatérítésre jogosító ajándékkuponod*!

*Az ajándékkupon bankkártyás vásárlással vehető igénybe. A kupon értékét utólag írjuk jóvá a kupon értékét meghaladó bankkártyás vásárlás után, a bankkártyához kapcsolódó bankszámlán.

A Tartós Befektetési Értékpapírszámla szerződés részletes feltételeit az Üzletszabályzat a Lakossági bankszámlákról, betétekről és a Folyószámlahitelről – Betétek és a Hirdetmény a Lakossági lekötött forint betétekről tartalmazza.

A Tartós Befektetési Összevont Értékpapírszámla szerződés részletes feltételeit a Befektetési Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzat tartalmazza.